El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros i Marta López ja tenen església per casar-se
  • CA

El televisiu Kiko Matamoros i la seva actual parella, Marta López, ja han escollit l’església on volen casar-se. Segons el programa de Telecinco ‘Socialité’, l’església triada és la basílica pontifícia de San Miguel, situada en ple centre de Madrid, concretament en el barri dels Àustries.

Segons el mateix programa, la parella té altres opcions però, pel que sembla, aquesta seria la seva preferida i, a més, està situada molt a prop del seu nou domicili. “És una església molt exclusiva”, ha explicat un dels reporters del programa de Telecinco.

Marta López i Kiko Matamoros | Europa Press

‘Socialité’ també explica que aquesta església “està considerada una de les esglésies més maques de Madrid, ja que hi ha molts pocs temples a la ciutat amb tanta categoria artística”. Per poder-se casar, la parella haurà de fer uns cursos pre-matrimonials que s’imparteixen a la mateixa basílica.

Kiko Matamoros va revelar a ‘Sálvame’ abans que acabés el 2020 quins eres els seus plans al costat de Marta per al 2021. El col·laborador televisiu va sorprendre els seus companys anunciant que volia casar-se amb la seva parella. Aquesta seria la tercera vegada que Matamoros contrau matrimoni: primer ho va fer amb Marian Flores i anys després amb la popular Makoke.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa