Kiko Matamoros i Belén Esteban es tiren els plats pel cap pel contracte de Messi

"Messi els ha obligat a negociar de genolls, perquè els ha fet un xantatge immens", assegura el col·laborador de 'Sálvame'

La filtració per part del diari ‘El Mundo’ del contracte del jugador del Barça Leo Messi amb el club ha arribat fins a la premsa del cor. Ha estat al programa de Telecinco ‘Sálvame’ on els col·laboradors han donat la seva opinió sobre les xifres que donava el diari espanyol. Tot ha començat quan els periodistes d’esports Matías Prats i Ricardo Reyes han explicat i desglossat la quantitat de diners que cobra el jugador argentí.

Però mentre tots dos periodistes donaven les dades, Kiko Matamoros esclatava contra Messi, i posteriorment també contra Belén Esteban. Segons el col·laborador, Messi no genera els 555 milions d’euros bruts que estaria cobrant entre la temporada 2017-2018 i l’actual. “El Barça està en fallida”, insistia. Per a ell, aquesta situació genera un efecte dominó en la plantilla de l’equip, perquè “els jugadors van als despatxos dient que si Messi val 555 milions, jo valc 100, i se’ls hi han de pagar perquè sinó amenacen amb marxar”

És conegut que Kiko Matamoros és un gran seguidor del Reial Madrid, i per això ha carregat durament contra l’argentí: “Messi els ha obligat a negociar de genolls, perquè els ha fet un xantatge immens. En vuit anys ha renovat sis mesos”. A més, ha defensat que en el seu moment el jugador del Madrid Di Stefano generava més diners que Messi. El presentador del programa, Jorge Javier Vázquez, es posicionava en contra de Matamoros, defensant que el jugador argentí va negociar el seu contracte com va considerar oportú i que el club ho va acceptar.

Finalment, Belén Esteban no ha pogut aguantar-se més i ha carregat també contra el seu company de programa, fent referència a la seva afició pel Reial Madrid. “A mi em sembla un escàndol tot això, però estic amb el que ha dit Jorge Javier, si ve algú i em posa un contracte així… Algú diria que no?”, ha preguntat. En aquesta línia, ella ha assegurat que la culpa “és del club” i no del davanter.

Però aquestes paraules han fet saltar de nou de la cadira a Matamoros, que ha acusat a Messi directament: “És un contracte d’esclavisme però a l’inrevés. Està abusant clarament de l’empresa que li paga”.

Nou comentari