Kiko Matamoros ha tingut accés a uns àudios que demostrarien l’estratègia de Makoke per fer-li “mal”

"Només volen perjudicar-me personal, econòmica i professionalment”, assegura el tertulià de 'Sálvame'

Després de les declaracions que ha fet aquest cap de setmana Makoke al programa ‘Viva la vida’, Kiko Matamoros assegura que hi ha una estratègia en contra seva amb un únic objectiu: fer-li “mal”. És més, assegura que ha accedit a uns àudios que estan dipositats en el jutjat. El tertulià de ‘Sálvame’ ha apuntat aquest dilluns al programa que hi ha un rerefons econòmic en la disputa amb la seva exdona, Makoke, i la seva filla petita, Anita.

No sap en quin punt està, si la casa en la qual viuen a la Finca, a Madrid, està en venda o no o si la seva filla paga part de la hipoteca. Només sap que se li va prometre el 50% de les seves propietats, tant de la Finca com la casa de Majadahonda. Del que sí que està segur és que hi ha una estratègia clara per a fer-li “mal”, ja que que ha tingut accés a uns “àudios” que demostrarien el que estaria fent “Makoke en connivència amb altres persones” amb l’únic objectiu de fer-li “mal”.

No pot treure’ls a la llum ja que els àudios no són seus, són d’un amic amb el qual es van posar en contacte: “El van trucar per a veure per on em podien fer mal”, ha dit. No poden emetre’s, però sí que veuran la llum en els jutjats, on estan dipositats. I és que Kiko creu que només volen perjudicar-lo “personal, econòmica i professionalment”. 

Kiko Matamoros i Makoke estan enfrontats judicialment i el col·laborador espera que hi hagi una decisió perquè hi haurà testimonis que seran “tremendament sorprenent”. “Dóna per a una novel·la”, ha conclòs el tertulià de ‘Sálvame’. A més, Kiko Matamoros s’ha queixat que s’han interpretat parcialment unes declaracions insinuant que ha insultat a la seva filla quan, en realitat, va fer el contrari.

Comentaris

    M'importa 333 cagarros 03/08/2021 12:50 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari