La direcció de ‘Sálvame’ frena un al·legat perillós de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros és un dels col·laboradors de Sálvame que més vegades ha passat per quiròfan. Apassionat de la cirurgia estètica, el tertulià reconeix que s’ha retocat pràcticament cada part del cos en diverses ocasions. És per això que és habitual sentir-lo parlar meravelles de la seva experiència, uns retocs que considera que l’han ajudat a mantenir-se en bon estat i a semblar més jove del que és en realitat. Cal destacar que la setmana passada es va parlar molt sobre aquest tema, de fet, per la fotografia sense roba que va publicar per celebrar el seu 65è aniversari.

Aquest dilluns, el programa va convidar una experta en cirurgia d’aquest tipus perquè analitzés les causes que podria haver-hi darrere de la gent que acaba obsessionant-se per sotmetre’s a un retoc rere un altre. Kiko Matamoros veia que intentaven deixar-lo malament i va voler defensar-se amb un discurs molt favorable a la medicina estètica. A més a més, va deixar caure que ell pren esteroides perquè l’ajudin a estar més content amb el seu aspecte físic: “Els esteroides anabolitzants s’han creat per al benestar de l’ésser humà. Administrats amb atenció mèdica i unes pautes de seguiment i prudència, fan que un home pugui seguir feliç amb el seu cos”.

Aquest discurs no agradava a bona part dels teleespectadors, que consideraven que estaven deixant que donés peu a molta gent a començar a prendre esteroides quan no és tan bo com ell assegura. Finalment, la direcció del programa decidia parar els peus al seu col·laborador: “Ho sento, Kiko, però t’he de tallar perquè la direcció del programa considera que no es pot fer apologia d’aquestes coses. Retardar l’envelliment i mantenir-se jove està molt bé, però hi ha coses de les que és millor que no es parli a Sálvame Naranja“. Ell, molt enfadat amb la censura, no deixava el tema i posava sobre la taula la mort d’una jove de Múrcia després de sotmetre’s a una liposucció.

Era llavors quan la presentadora, Carlota Corredera, retreia la seva actitud amb encara més fermesa: “No em poseu en aquesta tessitura, si us plau. Sabeu que hi ha coses que no es poden dir en aquest horari perquè és protegit. Kiko, si us plau”, va etzibar-li de males maneres per intentar que deixessin de parlar d’un tema que podria generar-los problemes.

Nou comentari