El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros, destrossat per la mort d’Almudena Grandes: “Era la meva cosina”
  • CA

L’escriptora Almudena Grandes moria aquest dissabte als 61 anys d’edat a causa d’un càncer, tan sols un mes després d’anunciar que patia la malaltia. Kiko Matamoros, cosí de l’escriptora, s’ha mostrat molt afectat en el plató de ‘Sábado deluxe’ i, amb la veu entretallada, reconeixia que a la família tots l’estimaven molt: “És un dia trist per a tothom, perquè són moltes les persones que han gaudit durant molts anys de la seva escriptura”, ha començat dient.

Seguidament, Kiko ha parlat de la seva família: “Però per la família és un dia especialment trist, perquè tots l’estimàvem molt. Jorge Javier Vázquez i Nieves Herrero també s’han mostrat afectats per la notícia: “No m’ho esperava, era joveníssima, molt molt jove“, lamentava el presentador badaloní.

Jorge Javier Vázquez | Telecinco

“Sí, és una autèntica pena. No no em podia creure la notícia quan l’he llegit, deixa a molta gent trencada”, ha afegit. Alhora, Kiko Matamoros ha revelat que es publicarà un inèdit en breu, “que forma part dels episodis nacionals, ella que era tant admiradora…”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa