Kiko Matamoros deixa el ‘Deluxe’

El tertulià aclareix si ha estat acomiadat del programa de Telecinco o no

Confirmat: ja no tornarem a veure a Kiko Matamoros al ‘Deluxe’, els programes del cor que Telecinco emet divendres, dissabte o diumenge a la nit -en funció de la graella televisiva de la competència-. Aquests últims dies s’havia especulat amb la possible marxa del polèmic tertulià del programa de les nits dels caps de setmana, però finalment ha estat el propi Kiko qui ho ha confirmat en una piulada al seu compte de Twitter.

Matamoros ha respost a un tuit d’un club de fans de Rocío Carrasco, que deia: “Última hora: segons acaben de confirmar a ‘Sálvame’, Kiko Matamoros ja no estarà més en el ‘Deluxe’. Traduït: ha estat acomiadat. Una nova victòria Carrasquista!” Però el tertulià ha volgut aclarir que no ha estat acomiadat, i ha respost: “Aquesta gent odiadora què beu? El ‘Deluxe’ l’he abandonat jo per pròpia voluntat“.

Així que la notícia ja s’ha confirmat definitivament. Tot i que Kiko Matamoros no ha donat els detalls sobre la seva marxa, ni si serà per sempre o durant un període de temps determinat.

Comentaris

    M'importa una merda 30/07/2021 9:31 pm
    M'importa tres cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele
    Tano 31/07/2021 9:56 am
    Fart d'aquesta escombraria de personatge.

Nou comentari