Kiko Matamoros carrega contra ‘Sálvame’: “No veig clar el seu futur”

El col·laborador creu que les baixes audiències i el canvi generacional que volen fer afectarà molt

Sálvame està a l’ull de l’huracà per culpa de les baixes audiències. Aquest estiu estan patint de valent perquè no aconsegueixen guanyar a la sèrie d’Antena 3 que els hi fa la competència. Els col·laboradors del programa intenten treure’n ferro… o almenys, gairebé tots ells. Kiko Matamoros ha tornat molt enfadat de les vacances, en les que ha aprofitat per reflexionar sobre el seu lloc com a tertulià: “No veig molt clar el futur de Sálvame i no sé cap a on tirarà. Volen un canvi generacional però és erroni, perquè no per ser jove ets bo”, reconeixia.

“Hi ha gent que pertany a l’última fornada que a mi, particularment com a teleespectador no em generen gens d’interès”, deixa anar. Una crítica que fa referència, indirectament, a Miguel Frigenti i Anabel Pantoja.

Kiko Matamoros, enfadat al Deluxe / Telecinco

Especialment dur amb la productora i els directius del programa, tampoc no va dubtar en carregar contra ells per la manera que van tenir d’acomiadar a Antonio Canales: “Em va semblar la manera més lletja d’humiliar un professional. No em sento massa orgullós de treballar aquí veient com s’ha produït. He marxat del Deluxe contra la meva voluntat, encara que era una decisió que em corresponia a mi. No era una qüestió de números, sinó de reconeixement. No m’he sentit reconegut en aquest sentit”.

Nou comentari