El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Kiko Matamoros, positiu en coronavirus i persona de risc
  • CA

Es complica organitzar quins col·laboradors acudiran a Sálvame cada tarda. El programa té Mila Ximénez ingressada per unes complicacions en el càncer que pateix, Paz Padilla ha hagut de passar uns dies a l’hospital amb Covid, Lydia Lozano s’està recuperant d’una operació d’esquena i de la mort del seu germà i ara Kiko Matamoros és positiu en coronavirus i ha de fer quarantena, així que tampoc no pot treballar.

Fa uns dies que no veiem el tertulià a plató, el que ha preocupat bona part de l’audiència. Els seus seguidors, preocupats, l’han omplert de missatges interessant-se sobre el seu estat de salut. Finalment, ha explicat que ha estat en contacte amb un positiu en coronavirus i que s’ha contagiat. No podrà tornar a treballar fins que passi la quarantena en aïllament i doni negatiu en el test d’antígens.

La seva filla ha parlat públicament sobre com es troba: “El meu pare… allà segueix. Ha estat un gran ensurt, la veritat. És un pacient de risc, però està fora de perill. Gràcies per preocupar-vos”.

Kiko Matamoros ha fet una trucada al programa en directe durant la tarda de dijous i ha deixat clar que pràcticament no té símptomes i que no han de patir per ell: “Em trobo bé i tinc ganes de poder tornar a la rutina. Us asseguro que m’estic cuidant”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa