Kiko Matamoros es confessa: “Amb 7 anys vaig patir assetjament sexual a l’escola”

El tertulià de ‘Sálvame’ relata la dura infància que va viure

Kiko Matamoros no deixa de sorprendre. El famós tertulià televisiu acaba de fer una confessió que ningú s’esperava: “Amb 7 anys vaig patir assetjament sexual a l’escola”. Ho ha dit en el podcast ‘Lo que tú digas’, presentat per Álex Fidalgo. En l’entrevista, Kiko Matamoros relata una dura infància, marcada per la violència dins i fora de casa seva. “A mi casa i a l’escola em donaven unes pallisses increïbles. Algunes salvatges”, ha dit.

En aquesta línia ha explicat que alguns d’aquests episodis van acabar amb ell sagnant pel nas després d’un cop de puny del seu pare o una altra vegada en la qual en una d’aquestes baralles va acabar donant-se fortament contra la paret. A més, el tertulià de ‘Sálvame’ ha reconegut que en aquella època pensava “a veure si em moro ja”.

Kiko Matamoros | Telecinco
Kiko Matamoros | Telecinco


Seguidament, ha arribat la confessió sobre l’assetjament sexual: “Amb 7 anys vaig viure assetjament sexual a l’escola. Molts dels meus companys van patir abusos sexuals per part dels religiosos. En aquella època els abusos sexuals estaven a l’ordre del dia”

A més, Kiko ha reconegut que com que va viure una infància marcada per la violència i la duresa, no volia que es repetís aquesta experiència amb els seus fills. El patró de la violència s’ha assegurat que no es repetís en els seus descendents, tot i que sí que ha tingut els seus conflictes familiars, alguns d’ells televisats. “He estat molt liberal amb els meus fills, mai els he posat la mà a sobre“, ha assegurat.

Nou comentari