El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros apareix amb ulleres de sol al plató de ‘Sálvame’: “Crec que és una úlcera”
  • CA

Kiko Matamoros ha sorprès a tots els teleespectadors aquest dijous quan ha aparegut al programa ‘Sálvame’ amb un ulleres de sol. L’objectiu del tertulià del programa de les tardes de Telecinco era clar: tapar-se els ulls, ja que té un problema ocular. Ell mateix ha explicat que la nit abans es va notar alguna cosa a l’ull i que aquest matí ha hagut d’anar a la farmàcia.

“Crec que és una úlcera, i a la farmàcia m’han donat una pomada amb antibiòtic”. Seguidament, el col·laborador ha opinat sobre el capítol sis de la sèrie documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, que es va emetre dimecres al vespre. “Em vaig quedar impactat, fins al punt que aquest matí no he tingut més remei que trucar a Antonio David, perquè em costa de creure que existeixi un pare que, sabent que el seu fill s’ha trencat el braç, no el porti a l’hospital”, ha relatat.

L’he trucat i li he demanat una explicació sobre això, perquè no ho entenc. El més repugnant de tot el que estem veient és el dolor sostingut en el temps de les dues criatures, és brutal”, ha afirmat amb contundència el tertulià.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa