El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Matamoros, molt afectat en directe: “No puc mentir i dir que estic bé”
  • CA

L’aniversari de Kiko Matamoros coincideix amb les festes de Nadal, una doble celebració que dona motius a la seva família per retrobar-se un dia més. La festa d’enguany ha estat de les més especials que recorda, ja que per primer cop ha pogut reunir-se amb els quatre fills. Cal recordar que la relació entre ells no és precisament bona, el que dona més significat a la trobada.

El col·laborador de Sálvame s’ha sincerat en directe aquest dilluns i ha reconegut que va ser un moment molt tendre. Ara bé, no tot va ser de color de rosa: “Em vaig sentir com el patriarca de la família per primer cop. Mai no havia celebrat el meu aniversari amb tots… Això sí, vaig trobar a faltar l’Ana, que no va venir perquè seguim distanciats. No puc mentir i dir que estic bé“.

Kiko Matamoros fa un petó a la seva filla Laura durant el sopar del seu aniversari / Europa Press

Kiko confia que en un futur podrà fer les paus amb la filla, però de moment aquesta pau sembla llunyana: “No puc passar per alt certes coses. No entenc què ha pogut passar i no vull perdonar o maleducar els meus fills. La meva filla no ha actuat bé i jo he d’actuar amb justícia. Jo la segueixo estimant i crec que ella sent el mateix. Només espero que aquesta reunió amb els meus fills es pugui repetir abans que sigui tard…”.

Una tarda de confessions en la qual ha tret a la llum que s’està plantejant tornar a passar per quiròfan per marcar-se més les abdominals: “Per mi això sempre ha estat una lluita i a la meva edat ja no em ve de gust haver d’entrenar dues hores cada dia”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa