Demanen l’acomiadament immediat de Kiko Matamoros per normalitzar la violència a televisió

El col·laborador ha restat importància a les agressions de Rocío Flores cap a la seva mare, el que ha indignat l'audiència

Kiko Matamoros torna a estar a l’ull de l’huracà. El tertulià és dels pocs que segueix defensant públicament a Antonio David Flores després de l’esfereïdor testimoni de Rocío Carrasco, que el mostra com un autèntic monstre en el seu documental. En primer lloc, Kiko no fa més que recordar que la sentència és ferma i que el jutge va absoldre Antonio David en les acusacions de maltractament de l’exdona. Ara, a més a més, també defensa la filla que tenen en comú Antonio i Rocío, Rocío Flores, a qui la mare va denunciar per maltractament.

Rocío Carrasco assegurava que la noia l’havia agredit en reiterades ocasions i a la sentència es llegeix que la declaren “autora responsable d’un delicte de maltractament habitual, així com una falta continuada d’amenaces i injúries”. És per això que s’ha iniciat una campanya a Twitter en el qual demanen que l’acomiadin per maltractar la mare, d’igual manera que també han acomiadat Antonio David per maltractar, presumptament, a la seva exdona.

Un dels seus pocs defensors? També Kiko Matamoros, que ha assegurat en directe que “és habitual” que un nen maltracti els seus pares. Una afirmació que encenia el plató de Sálvame, especialment al seu company Miguel Frigenti que manifestava la seva estupefacció: “No, Kiko, no és tan habitual”.

Arran d’això, han estat molts els teleespectadors que han carregat durament contra Kiko Matamoros per “normalitzar” el maltractament infantil cap als pares. El resultat? La creació d’un hashtag per demanar el seu acomiadament: “Fastigós!”, “Vergonyós que es permeti”, “Aquest senyor hauria d’estar fora de la televisió fa molt de temps” o “No dono crèdit”. Caldrà esperar a la decisió final de la cadena, que té a les seves mans acomiadar Rocío Flores i Kiko Matamoros.

Nou comentari