Kiko Matamoros dona la cara i aclareix si està buscant que l’acomiadin de ‘Sálvame’

"No parlo perquè m'entengui ningú”, afirma el tertulià televisiu

Kiko Matamoros porta uns dies sorprenent a tothom -espectadors i companys de programa- en mostrar-se molt crític amb la direcció de ‘Sálvame’ i el mateix programa. De fet, tant és així, que Belén Esteban i Jorge Javier Vázquez han dit que creuen que el tertulià està buscant que l’acomiadin del programa de les tardes de Telecinco.

I, després de sentir aquestes paraules dels seus dos companys, als quals Kiko aprecia especialment, ha donat la seva versió en unes declaracions que ha recollit ‘Sálvame’. Matamoros s’ha dirigit primer a Jorge Javier, considerant que “la llibertat d’opinió està per a exercir-la”, i ha dit que hi ha coses amb les quals està d’acord i d’altres amb les que no.

Sobre si busca el seu acomiadament ha dit: “Res més lluny de la meva intenció“. “Li estic profundament agraït a la productora, m’han donat 12 anys de feina”, ha sentenciat, tot i haver carregat durament aquests darrers dies contra la productora, i no estar tampoc d’acord en algunes coses que s’han fet a ‘Sálvame’, com l’acomiadament d’Antonio Canales.

Kiko Matamoros | Telecinco
Kiko Matamoros | Telecinco

Sobre la possibilitat que se celebri una cimera de la pau a ‘Sálvame’ amb Carlota Corredera, Matamoros pensa que “és més una broma que una altra cosa“. “M’és indiferent, no tinc cap problema”, ha afegit. Tot i això, la presentadora creu que és millor tenir una conversa abans fora del plató perquè ella té molt més a perdre que ell.

No parlo perquè m’entengui ningú. Parlo perquè tinc la necessitat d’explicar-me però si no m’entén algú o no em volen entendre, aquest ja no és el meu problema, és el seu”, ha conclòs Matamoros.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? 04/09/2021 10:06 pm
    M'importa una merda (amb mosques )

Nou comentari