Kiko Matamoros parla sobre la possibilitat d’abandonar ‘Sálvame’: “No vull tenir un final lleig”

Kiko Matamoros està en el seu moment més complicat a ‘Sálvame’: acaba de tornar de les seves vacances i no se l’ha vist arribar relaxat, més aviat tot el contrari. Va ser aterrar al plató del programa de Telecinco i va començar a carregar contra els seus companys. Però què li passa al col·laborador?

“A mi m’agrada ‘Sálvame’, jo estimo ‘Sálvame’, però no m’agraden coses que han passat en els últims mesos, com la forma en la qual s’ha tractat el tema de Rocío Carrasco en aquest plató o l’acomiadament d’Antonio Canales de l’altre dia. A mi agrada la meva feina, però si un dia he de marxar, ho faré”, això és el que deia Matamoros tot just tornar dels seus dies de vacances amb Marta López per Àfrica.

Una altra topada que va tenir va ser amb Anabel Pantoja per les declaracions que va fer en una entrevista a la revista ‘Lecturas’, per les quals se’l va titllar de ‘gordòfob’ en el programa, un fet que li va sentar molt malament.

“Estem davant del teu final a ‘Sálvame”?”, li ha preguntat Kiko Hernández, “és imminent que pleguis?”, li ha insistit. “És una possibilitat”, li ha contestat Kiko Matamoros. “No vull tenir un final lleig perquè crec que no s’ho mereix la productora i la casa que m’ha donat feina durant 12 anys, ni s’ho mereixen els companys, ni el públic…”, ha assegurat el col·laborador.

Nou comentari