Kiko Hernández, clarament recuperat, torna a ‘Sálvame’

Kiko Hernández ha decidit reaparèixer públicament i ha tornat a ‘Sálvame’. El tertulià televisiu va prendre fa unes setmanes la decisió de deixar el programa de les tardes de Telecinco durant un temps. Kiko Hernández ho feia després de la mort de la seva amiga íntima Begoña Sierra, propietària del Bingo Las Vegas de Madrid. I ell mateix explicava que aquesta pèrdua se li havia ajuntat amb la mort de la seva amiga i companya de programa Mila Ximénez, que va morir fa uns mesos com a conseqüència d’un càncer de pulmó. Des de llavors, no s’havia tornat a veure a Kiko Hernández públicament, i fins i tot ha arribarta deixar les xarxes socials per desconnectar del tot.

Però aquest dilluns a la tarda els espectadors han tornat a veure-lo assegut a la seva cadira de tertulià de ‘Sálvame’, visiblement recuperat. “Gràcies a tothom”, ha dit donant-li la mà a la presentadora Carlota Corredera. “No he contestat a ningú. Vaig apagar el mòbil quan vaig marxar i el vaig encendre ahir”. Kiko aguantava l’emoció en aquests primers segons en el seu programa. “Tot bo”, reconeixia Kiko arran de la quantitat de missatges que ha rebut al llarg d’aquests dies d’absència.

Kiko Hernández | Telecinco

Kiko va confessar durant la seva última aparició a ‘Sálvame’ que portava un any molt dolent i que ja no podia més: “No puc més. Se m’ajunta un dol amb l’altre i hi ha un moment que esclates. No soc de prendre gaires pastilles, però dilluns em vaig prendre molts lexatins. I se me’n va anar el cap”. I va afegir: “Són malalties que saps que arribarà un final, però que arribi tot tan de cop… No estic acostumat a la mort. És terrible. Necessito descansar un temps i no venir durant uns dies. Però per la meva salut mental necessito aturar-me”.

Nou comentari