El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández arrisca i debuta en una professió totalment nova

Kiko Hernández mai no ha volgut ser encasellat com a col·laborador de televisió. El tertulià, que va fer-se famós gràcies a la participació a Gran Hermano, treballa a Sálvame des dels seus inicis. Ara bé, és conscient que aquesta fama pot acabar-se en qualsevol moment i és per això que intenta buscar-se la vida en altres àmbits més estables. Kiko ha posat diners en diversos negocis de l’alimentació, el que ara deixa de banda per provar sort en el teatre. D’aquesta manera, segueix els passos del seu company Jorge Javier Vázquez i debutarà com a protagonista d’un espectacle anomenat Distinto. Està molt emocionat amb aquesta estrena, la que tindrà lloc el pròxim 11 de febrer en un teatre de Torrejón. Va ser el director de l’obra qui va fer la proposta al tertulià, a qui coneixia per la seva feina a televisió: “Fa molts anys que és davant de les càmeres i té les qualitats innates per a aquesta professió”.

Kiko ha concedit una entrevista a Diez Minutos en la que reconeix que està molt nerviós per començar una nova faceta com a actor: “Sé que em criticaran i que les crítiques seran bestials, però estic preparat. Sé que, fins i tot, hi haurà gent que em deixarà verd abans que s’estreni l’obra. I, a més a més, sé que segurament hi haurà algun crític que digui que no es pot esperar res d’un ratolinet de GH abans d’haver vist l’obra”.

En l’actuació, Kiko Hernández haurà de fer un petó a un dels companys de l’espectacle: “El meu personatge ha de besar un dels seus millors amics. Fer un petó als llavis en públic em fa molta vergonya, però no perquè sigui un home. Amb una dona també em faria vergonya… Ara bé, hi ha coses molt més importants que el petó”.

Kiko Hernández parla de la nova feina a la portada de Diez Minutos

El tertulià compaginarà la feina a Sálvame amb les actuacions al teatre, les que la portaran per tota Espanya. Tenint en compte que té dues filles petites, haurà d’adaptar la seva rutina: “Ho tinc ben planejat perquè seguiré amb els meus dies de televisió i les nenes vindran amb mi a la gira, que sempre serà els caps de setmana. Aquesta serà la millor manera d’ensenyar-les Espanya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa