El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández, sobre la sèrie documental de Rocío Carrasco: “És explicar la veritat per a continuar viva… físicament”
  • CA

La sèrie documental de la vida de Rocío Carrasco, ‘Contar la verdad para seguir viva’, és la notícia bomba del món del cor d’aquest 2021. I, com a tal, ha generat nombroses reaccions i especulacions. Però, poc a poc, Telecinco va revelant més detalls d’aquesta sèrie que s’estrenarà diumenge a les 22 hores. I un dels temes dels que més s’ha parlat és precisament del títol.

Els col·laboradors de ‘Sálvame’ han parlat sobre el seu possible significat, però Kiko Hernández ha resolt la polèmica i aclarit els dubtes: no és per a continuar viva “mediàticament”, com apuntava Kiko Matamoros, sinó “físicament”.

La caixa amb les claus del documental | Telecinco

Matamoros creu que “en referència a la popularitat”, Rocío Carrasco està en un nivell molt baix i que el documental podria ser un trampolí per a netejar la seva imatge público. Però Kiko Hernández ha volgut aclarir aquest aspecte i, amb el beneplàcit de la direcció, ha negat aquesta hipòtesi.

Des de Màlaga, on viu la família d’Antonio David Flores, ex de Rocío Carrasco, el reporter Omar Suárez ha explicat que la família del col·laborador de ‘Sálvame’ està “incòmoda” davant de l’imminent estrena del documental.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa