Kiko Hernández té molt bona relació amb els seus companys de Sálvame, però ningú no sospitava que aquesta connexió arribés a un extrem tan alt. Poc abans de l’emissió del programa del cor, els tertulians de Ya es mediodía el veien pel plató i s’estranyaven. Kiko no treballa amb ells, per la qual cosa no entenien què feia en els sofàs en els que deixen els seus objectes personals durant el directe. Tot es complicava encara més quan el veien agafar una bossa i començar a rebuscar-hi a dins. La sorpresa era que aquesta bossa no era seva, sinó d’una de les treballadores de l’espai. Marta López, sorpresa i indignada, acudia cap a aquella zona per preguntar-li què feia tafanejant en les seves coses: “Es pot saber què fas aquí? Què fas? A on vas? Estàs robant!“, esclatava. Kiko, lluny de molestar-se en dissimular, seguia obrint les cremalleres i buscant el moneder de la companya i amiga.

Una càmera va enfocar-lo en ple robatori, un material que va donar ales al programa per comentar la jugada en directe. Havien enxampat un col·laborador de Sálvame agafant un bitllet de 50 € del moneder d’una altra persona. Ell ràpidament s’aixecava i marxava fora de plató, però la càmera el seguia i es veia forçat a explicar per què havia agafat diners d’una companya sense el seu permís: “No em funciona la targeta i necessitava diners. Quan necessiti diners, aniré cap a la bossa de Marta López i ja està. Marxo, adéu! Viva el vostre programa Fresh Express“, deia com si res.

Kiko Hernández, caçat agafant diners de la bossa d’una companya / Telecinco

La víctima d’aquest robatori en directe no deia res i deixava que marxés, tot deixant caure que el coneix, que són amics i que s’imagina que passarien comptes més endavant. La presentadora no entenia res i va manifestar la seva sorpresa: “Jo només diré que aquí no pots gastar-se 50 €… No sé què farà amb això a Mediaset perquè aquí el cafè val 40 cèntims”. La resta de col·laboradors també assenyalaven que no trobaven aquesta actitud habitual. Miguel Ángel Nicolás, de fet, feia broma al respecte: “Oh, què bona amiga. Faré el mateix jo…”, deia irònicament.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a novembre 24, 2021 | 20:58
    M'importa una merda novembre 24, 2021 | 20:58
    Cada dia fot més fàstic aquest digital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa