El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández revela que un tertulià de ‘Sálvame’ emplenava la seva ampolla d’aigua amb rom
  • CA

Era dimarts a la tarda i el tertulià Rafa Mora estava acusant directament a Las Mellis, a les quals tenia assegudes al davant al plató de ‘Sálvame’, de beure’s “fins i tot l’aigua dels florers” quan surten de festa per Madrid, I ha estat aprofitant aquest context que Kiko Hernández ha deixat anar una bomba. El col·laborador del programa de Telecinco ha revelat un secret d’un dels companys del programa que ha deixat a tothom amb la boca oberta. Sense revelar la seva identitat, Kiko ha dit:

“Aquí hi havia un col·laborador que emplenava les seves ampolles d’aigua amb rom. Un dia, quan no hi havia covid, jo vaig agafar la seva ampolla per a donar-li un glop perquè tenia una set que em moria, una ampolla de color blau fosc i em cremava la boca, creia que em volien enverinar. Després jo em vaig començar a fixar en ell i vaig beure que buidava l’ampolla d’aigua i l’emplenava de rom i es passava la tarda fent petits glops”.

Belén Esteban ha confirmat que aquesta història és certa: “Això és veritat” i, parlant d’addiccions per tot el que un confident de ‘Sálvame’ ha explicat al programa en relació a Kiko Rivera, el reporter José Antonio León, que acaba de casar-se, ha confessat que ell és addicte “a la seva dona”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa