Kiko Hernández reapareix per anar a la missa homenatge a la seva amiga Begoña Sierra

Kiko Hernández va prendre fa uns dies la decisió de deixar ‘Sálvame’, el programa on treballava, durant un temps. El tertulià del programa de les tardes de Telecinco ho feia després de la mort de la seva amiga íntima Begoña Sierra, propietària del Bingo Las Vegas de Madrid. I ell mateix explicava que aquesta pèrdua se li havia ajuntat amb la mort de la seva amiga i companya de programa Mila Ximénez, que va morir fa uns mesos com a conseqüència d’un càncer de pulmó. Des de llavors, no s’havia tornat a veure a Kiko Hernández públicament, i fins i tot ha arribarta deixar les xarxes socials per desconnectar del tot.

I ha estat precisament aquest dimarts que el tertulià de ‘Sálvame’ ha decidit abandonar l’enclaustrament i reapèixer públicament. On? En la missa homenatge que s’ha celebrat a Madrid per la seva amiga Begoña Sierra. Segons publica la revista ‘Lecturas’, moltes són les persones les que han volgut acomiadar-se per sempre de l’empresària. Sofia Suescun, Cristian Galdeano, Kiko Jiménez, Alejandro Albalá, Juan Miguel, Yurena, Terelu Campos, Bigote Arrocet… I Kiko no ha volgut perdre’s aquesta cita tan important.

El tertulià ha pres pres la decisió de passar completament desapercebut davant els mitjans i ha estat al costat de la família de Begoña Sierra en tot moment. Kiko Hernández, molt unit al marit i al fill de la seva amiga, els ha acompanyat en la primera fila de l’església. Però si hi ha algú que ha acaparat totes les mirades, aquesta ha estat Terelu Campos. La mare d’Alejandra Rubio s’ha mostrat d’allò més afectada i no ha pogut contenir les llàgrimes en recordar a Begoña: “Ens ha deixat algú molt bonic, és molt trist. Em remou la seva incansable lluita”.

Kiko va dir durant la seva última aparició a ‘Sálvame’ que portava un any molt dolent i que ja no podia més: “No puc més. Se m’ajunta un dol amb l’altre i hi ha un moment que esclates. No soc de prendre gaires pastilles, però dilluns em vaig prendre molts lexatins. I se me’n va anar el cap”. I va afegir: “Són malalties que saps que arribarà un final, però que arribi tot tan de cop… No estic acostumat a la mort. És terrible. Necessito descansar un temps i no venir durant uns dies. Però per la meva salut mental necessito aturar-me”.

Comentaris

    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? Octubre 19, 2021 | 21:29
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ?

Nou comentari