Kiko Hernández pren una altra decisió dràstica després d’abandonar ‘Sálvame’

El tertulià televisiu està totalment superat per la mort d’una tieta, de Mila Ximénez i de Begoña Sierra

Kiko Hernández està totalment superat. Després de la mort de la seva tieta fa tot just uns mesos, de la mort de la seva companya Mila Ximénez i ara de la mort de la seva amiga íntima Begoña Sierra, Kiko ha pres una contundent decisió: deixar ‘Sálvame’ durant un temps. Així ho va anunciar aquesta mateixa setmana des del programa de les tardes de Telecinco, assegurant que “no podia més” i que se li ajuntava un dol amb l’altre.

Kiko, visiblement anunciat, va sortir del plató després de comunicar la seva decisió, però tothom pensava que seria per un moment, per calmar-se, i que tornaria. Però no va ser així, i el col·laborador de ‘Sálvame’ ja no va tornar a entrar al plató. Però després d’aquest anunci, Kiko ha pres encara una altra decisió dràstica: deixar les xarxes socials.

Kiko Hernández es mostra preocupat a 'Sálvame' - Telecinco
Kiko Hernández | Telecinco

Així, Kiko Hernández ha tancat els seus comptes d’Instagram i de Twitter, on hi tenia una alta activitat. La seva decisió no sorprèn del tot, ja que va avisar que no podia més i que volia desaparèixer: “Se m’ajunta un dol amb l’altre i hi ha un moment que esclates”.

A més, el tertulià de ‘Sálvame’ va reconèixer: “No soc de prendre gaires pastilles, però dilluns em vaig prendre molts lexatins. I se me’n va anar el cap. No estic acostumat a la mort. És terrible. Necessito descansar un temps i no venir durant uns dies. Però per la meva salut mental necessito aturar-me”.

Nou comentari