El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández reconeix que es troba pitjor des de la mort de Mila: “La meva malaltia s’ha accentuat”
  • CA

Kiko Hernández era un dels amics més propers de Mila Ximénez. El col·laborador de Sálvame va mostrar-se completament desolat en el tanatori de la seva companya, així com en l’homenatge que van fer-li en el programa. Ha passat una setmana des de la seva mort i ha estat ara quan Kiko ha confessat públicament que ho ha passat molt malament. De fet, assegura que ha arribat a afectar-li a la salut.

Només fa uns dies que sortia a la llum la notícia del seu trasllat. Kiko pateix artritis psoriàsica, una malaltia degenerativa que a poc a poc l’anirà deixant sense forces. Per tal de millorar les condicions de vida, ha optat per canviar de casa i n’ha buscat una sense tantes escales per evitar els problemes que li genera haver-les de pujar i baixar. Doncs bé, ara ha tornat a parlar sobre aquest problema.

Ho ha fet a Sálvame, en una conversa amb el doctor Sánchez Martos. Ell ha explicat en què consisteix aquest mal degeneratiu i autoimmune: “Aquest tipus d’artritis està molt vinculat a estats nerviosos i és probable que aquests dies t’estigui afectant més perquè ha coincidit amb la teva preocupació per Mila”. En la fase més aguda de la malaltia, Kiko reconeix que pràcticament no pot ni pujar les escales: “Hi havia nits que m’havia de quedar a dormir en el sofà perquè era incapaç de fer quatre passes”.

Kiko Hernández, molt afectat en directe / Telecinco

Ara reconeix que sentir-se tan trist per Mila ha empitjorat la condició en la que es troba, un estat que espera que millori quan tingui més superada la seva pèrdua.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 03, 2021 | 00:29
    Anònim juliol 03, 2021 | 00:29
    El karma

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa