El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández perd els nervis en directe: “Sou uns pallassos, uns irresponsables i uns fastigosos”
  • CA

Des que comencessin les restriccions i les mesures preventives contra la Covid-19 que s’estan publicant vídeos de joves irresponsables que no dubten a gaudir de festes il·legals. Una actitud denunciable i perillosa que molts col·laboradors de televisió han criticat públicament. Poques vegades havíem vist ningú fer-ho amb tanta contundència com ho ha fet Kiko Hernández aquesta setmana, però.

El context? El programa del cor estava emetent imatges de la festa d’aniversari multitudinària que havia organitzat Zayra Gutiérrez, la filla de Guti i Arancha de Benito. El col·laborador de Sálvame ha perdut els nervis en directe i ha dit tot el que pensa sobre aquestes persones irresponsables: “Ara demana perdó? No, no demanis perdó. Potser d’aquí a 15 dies mor un avi o una àvia, una mare o un pare d’algun convidat a la festa. Demana-li perdó llavors, a veure si et perdona. Perquè amb un perdó no se soluciona la vida. Pots ficar la pota sempre i quan no mori ningú a causa del teu error. Si mor algú per culpa d’això, ets una insensata“.

No content amb aquest retret, Hernández ha prosseguit amb el seu contundent discurs: “Aquest virus és mortal i esteu regalant-li un 40% de mortalitat a una senyora o senyor que està intentant protegir-se amb mascaretes i gel hidroalcohòlic. Estem a un pas de les vacunes. Tu creus que és normal que morin just abans de la Nit de Nadal? Em surt dir de tot. Sou uns pallassos, uns irresponsables i uns fastigosos“.

I acabava amb una petició a les autoritats. “El que hauria de fer el govern és imposar multes importants perquè s’acabin les ximpleries. Estem tots els mitjans de comunicació denunciant, sí, però denunciant el què? Ha de ser la policia qui ho faci, amb multes de 100.000 € si cal. Pallassos, idiotes i irresponsables”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa