El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández a l’hospital: “Havia perdut un munt de sang”
  • CA

S’està parlant molt darrerament sobre la salut de Kiko Hernández. El col·laborador de Sálvame pateix artritis psoriàsica, una malaltia degenerativa que afecta a les articulacions, que provoca dolor i problemes de mobilitat. En el seu cas ha emitjorat tant que ha hagut de canviar de casa, ja que li costava cada cop més pujar les escales per anar a la planta de dalt. Aquest dilluns ha donat més informació sobre l’últim cop que ha hagut d’anar a urgències: “Fa sis o vuit mesos em va donar una anèmia bestial, d’estadi tres o quatre. Vaig haver d’arribar a l’hospital amb ajuda perquè havia perdut un munt de sang“.

Tenint en compte això, ell és plenament conscient que Amador Mohedano no ha pogut patir un inident així només per barallar-se en directe a Sálvame com alguns han insinuat: “Per veure un programa de televisió no perds sang a nivell anèmic. I si és així, hi ha vuit-cents mil canals a veure. Per què ha de ser tot conseqüència de Sálvame? Deixem de dir bestieses”.

Kiko Hernández parla de la seva malaltia a Sálvame / Telecinco

Pel que fa a la seva malaltia, Kiko Hernández ha intentat tranquil·litzar els teleespectadors: “Estic bé. De moment només us puc dir que he tret un 10 en el meu nou tractament i ja em puc aixecar perfectament. Fins ara hi havia nits que em quedava a dormir al saló perquè era incapaç de pujar quatre passos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa