El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Revelen quina és la malaltia que obliga Kiko Hernández a portar guants contínuament
  • CA

Kiko Hernández ha sorprès l’audiència en aparèixer aquests últims dies amb guants a les mans. Fins ara no havia comentat com és que necessita dur-los durant l’emissió en directe de Sálvame, un dubte que finalment s’ha resolt. Jorge Javier Vázquez li preguntava directament i deixa caure, a tot això, que no li agradaven: “Em terroritzen aquests guants negres”. 

No es tracta d’un motiu estètic, això ho havia deixat clar. Llavors? Ens hem de remuntar a unes declaracions antigues del col·laborador i tertulià, quan va revelar que pateix una malaltia degenerativa que li provoca problemes de mobilitat i molèsties. L’única manera de fer remetre el dolor a les mans seria pressionar-les amb els guants.

Es tracta de l’artritis psoriàsica: “No puc moure bé la mà dreta perquè em donen punxades i tinc els dits immòbils”. Un malestar que hauria començat a notar en una de les mans, però que ara pateix a totes dues. Ha explicat que això provoca dolor, inflamació i dificultat de moviment de l’articulació. Amb el temps, podria arribar a deformar la zona afectada. 

Kiko Hernández ensenya com té les mans d’inflamades / Telecinco

 El tertulià intenta no parlar-ne gaire per no espantar els seus seguidors, que igualment han omplert la xarxa de missatges de suport i ànims cap a ell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa