Kiko Hernández prova sort en una feina nova fora de televisió

El tertulià de 'Sálvame' es fa empresari i intenta triomfar en un món que no té res a veure amb la petita pantalla

Kiko Hernández és considerat un dels tertulians imprescindibles de Sálvame. El col·laborador segueix de vacances, però, uns dies allunyat de l’estrès i les discussions amb els companys que l’estan ajudant a desconnectar. Els últims dies davant de càmera, de fet, va revelar que no travessa un bon moment de salut i que per culpa de l’artrosi que pateix ha hagut de canviar de casa. Ha estat durant aquests dies sense feina que ha aprofitat per signar un contracte que podria canviar-ho tot. Kiko està lligat a la petita pantalla des de fa dues dècades, però és conscient que això pot acabar-se en qualsevol moment. Per tal d’avançar-s’hi, ha decidit provar sort en altres mons i compaginar Sálvame amb feines que no tenen res a veure amb els programes de televisió.

Era finals d’agost quan Hernández revelava que estava a punt d’iniciar un nou projecte: “Tancar i signar el meu nou projecte laboral… Moltíssima il·lusió i ganes de començar!”. Va prometre que donaria detalls al respecte aviat, però encara no ho havia fet i ha estat la revista Semana qui ha revelat què té entre mans. De què es tracta? Kiko Hernández ha seguit els passos de la seva companya Belén Esteban i ha creat la seva pròpia empresa d’alimentació. La seva gira farà un gir de 180° i confia plenament que funcioni en la seva nova faceta d’empresari.

De moment no s’ha filtrat quins productes farà o quines receptes vol posar a la venda. Es desconeix si serà una empresa especialitzada en un tipus de menjar en concret o si tindrà una àmplia gamma de productes. Fins ara no es coneixia aquesta passió del tertulià pel menjar, una sorpresa que ha deixat bocabadats els seus seguidors. Ell encara no ha confirmat la notícia, però és probable que doni detalls al respecte aviat.

Nou comentari