Kiko Hernández fa les paus amb Carmen Borrego: “T’estimo i et menjo els ossos!”

Després d'anys d'enfrontaments, tots dos tertulians s'han reconciliat

Els enfrontaments de Kiko Hernández i Carmen Borrego han estat gairebé un clàssic al llarg dels anys a ‘Sálvame’. Però això va canviar dràsticament durant la participació de tots dos al programa ‘La Última cena’, on van haver de cuinar junts i on Carmen gairebé abandona el plató. Però finalment, tots dos van acabar entre abraçades.

Per això, Kiko Hernández ha pres una decisió: “La paraula ‘Potota’ no sortirà de la meva boca, ara és la senyora Carmen Borrego”. I és que creu que era la seva obligació donar-ho tot com a membre del programa des de fa anys, però no tant de Carmen, i tot i així ho va fer: “Va entrar al joc, va jugar amb mi, vam fer espectacle i xou”.

“Pot venir un notari?”, es preguntava Kiko Matamoros, sorprès, però Hernández insistia: “Free Potota! Llibertat per a Potota! T’allibero, senyora Carmen Borrego Campos”. Això sí, Kiko criticava l’actitud de la seva neboda, Alejandra Rubio, amb Carmen Borrego, retraient-li que perdonés a una persona que l’ha “humiliat” en directe.

Kiko Hernández li explicava que humiliar és una altra cosa i reiterava el seu discurs trucant-la en directe des de ‘Sálvame’, ja de genolls: “Només et truco per a dir-te que t’estimo, t’estimo, t’estimo i et menjo els ossos, ja s’ha acabat això de Potota, ara ets ‘Free Potota’”.

“Estic d’acord amb el que has dit aquesta tarda i l’espectacle sempre ha de continuar”, deia Carmen, subscrivint també el que Kiko havia dit de la seva neboda, així que el col·laborador es tirava al sòl i feia per a ella una “croqueta-sant jacobo”.

Comentaris

    M'importa una merda 05/08/2021 9:22 pm
    M'importa 333 cagarros el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, amb qui es barallen o es fan abraçades, el què mengen o deixen de menjar, si ploren o riuen, si porten tatuatges o no, si fan vacances o deixen de fer-ne, si les fan, on i amb qui les fan, si porten polls, puces o si tenen caspa, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai, si són heterosexuals, homosexuals, bi, tri, plurisexuals, bicicletosexuals o practiquen la castedat. Així mateix, m'importa una muntanya de merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa un oceà de merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si van en cotxe o van a peu, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paios improductius que viuen de sortir a la tele

Nou comentari