El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández debuta com a actor en una obra de teatre
  • CA

De ‘Sálvame’ als teatres. Aquest és el salt que farà el televisiu Kiko Hernández, que debutarà com a actor en una obra de teatre. Segons publica la revista ‘Semana’, Kiko està molt emocionat pel seu nou projecte professional: farà d’actor a l’obra ‘Distinto’, escrita per Juan Andrés Araque Pérez i dirigida per Juan Luis Iborra. La revista s’ha posat en contacte amb l’autor de l’obra que ha explicat tots els detalls de la mateixa i com Kiko Hernández s’està preparant per a aquest nou repte professional.

Per la seva banda, el col·laborador de ‘Sálvame’ anunciava també molt emocionat aquesta notícia: “Ho vam anunciar abans de la pandèmia…i ara que tot torna a la normalitat ‘Distinto’ torna….quines ganes!“, ha escrit a Instagram en una fotografia en la qual apareix al costat de la resta d’actors. Hernández compartirà escenari amb actors com d’Eva Marciel, Ángel Burgos i Fran Antón.

Tal i com ha assegurat Juan Andrés Araque Pérez a la revista del cor, estrenaran ‘Distinto’ durant els primers dies de febrer en el teatre José María Rodero de Torrejón de Ardoz i d’aquí faran una gira per tot l’Estat per a finalment fer temporada a Madrid. La gira tindrà lloc durant els caps de setmana pel que Kiko Hernández podrà compaginar perfectament la seva feina a ‘álvame’ amb les seves funcions durant la gira teatral.

Tot i que no serà fins al febrer del 2022 quan veurem a Kiko Hernández sobre un escenari, serà en les pròximes setmanes quan comenci a treballar tot l’equip artístic en conjunt. Juan Andrés Araque Pérez assegura que Kiko està molt emocionat amb aquesta oportunitat que li ha donat: “Té moltes ganes. S’està esforçant. S’està deixant la pell i és un paio molt molt molt responsable. La gent no el coneix de veritat. És un paio molt treballador”, ha explicat a ‘Semana’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa