Kiko Hernández debuta com a actor en una obra de teatre

‘Distinto’ s'estrenarà durant els primers dies de febrer al teatre José María Rodero de Torrejón de Ardoz

De ‘Sálvame’ als teatres. Aquest és el salt que farà el televisiu Kiko Hernández, que debutarà com a actor en una obra de teatre. Segons publica la revista ‘Semana’, Kiko està molt emocionat pel seu nou projecte professional: farà d’actor a l’obra ‘Distinto’, escrita per Juan Andrés Araque Pérez i dirigida per Juan Luis Iborra. La revista s’ha posat en contacte amb l’autor de l’obra que ha explicat tots els detalls de la mateixa i com Kiko Hernández s’està preparant per a aquest nou repte professional.

Per la seva banda, el col·laborador de ‘Sálvame’ anunciava també molt emocionat aquesta notícia: “Ho vam anunciar abans de la pandèmia…i ara que tot torna a la normalitat ‘Distinto’ torna….quines ganes!“, ha escrit a Instagram en una fotografia en la qual apareix al costat de la resta d’actors. Hernández compartirà escenari amb actors com d’Eva Marciel, Ángel Burgos i Fran Antón.

Tal i com ha assegurat Juan Andrés Araque Pérez a la revista del cor, estrenaran ‘Distinto’ durant els primers dies de febrer en el teatre José María Rodero de Torrejón de Ardoz i d’aquí faran una gira per tot l’Estat per a finalment fer temporada a Madrid. La gira tindrà lloc durant els caps de setmana pel que Kiko Hernández podrà compaginar perfectament la seva feina a ‘álvame’ amb les seves funcions durant la gira teatral.

Tot i que no serà fins al febrer del 2022 quan veurem a Kiko Hernández sobre un escenari, serà en les pròximes setmanes quan comenci a treballar tot l’equip artístic en conjunt. Juan Andrés Araque Pérez assegura que Kiko està molt emocionat amb aquesta oportunitat que li ha donat: “Té moltes ganes. S’està esforçant. S’està deixant la pell i és un paio molt molt molt responsable. La gent no el coneix de veritat. És un paio molt treballador”, ha explicat a ‘Semana’.

Nou comentari