El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El confinament de Kiko Hernández, un malson: “He passat molta por”
  • CA

Kiko Hernández ha tornat a ‘Sálvame’, després de dos mesos de confinament en els quals ha estat aïllat a casa amb les seves filles petites. El col·laborador va prendre la decisió de no tornar a plató per protegir-les, però finalment hauria suplicat al director que el fes tornar perquè no suportava estar més temps tancat a casa sense sortir.

Així ho ha confessat en una entrevista molt dura en directe: “He passat una època molt dolenta, amb molta por. Si no em posés guants, ja no tindria mans de tantes vegades que em posava gel desinfectant. M’acaben sagnant… Intentava sortir el menys possible. A vegades anava al mercat i tornava sense res perquè no havia estat capaç de baixar del cotxe. Notava formigues a la cara. He plorat moltíssim. Tenia molta por per les meves filles”. 

“No era capaç de tocar el cotxe o el terra. Ho he passat tan malament… He dormit malament. Recordo quatre nits en les quals no vaig dormir absolutament res. Una vegada, fins i tot, vaig anar al metge i em vaig desmaiar. Però crec que tota aquesta por ja ha marxat”, explica. 

Kiko Hernández a 'Sálvame' Telecinco

Kiko Hernández a ‘Sálvame’ / Telecinco

I d’aquí, a una anècdota que explica per què ha volgut tornar: “La setmana passada vaig sortir a passejar amb la meva mare, les nenes i la mainadera. Vaig adonar-me que se m’havia apagat el telèfon, però és que a la meva mare i a la mainadera tampoc no els funcionava! Va ser el dia de la tempesta a Madrid i la notícia dels ovnis. Pensava que vindrien les naus i vaig córrer cap a casa pensant que hi hauria una invasió. Va ser llavors quan vaig trucar al director per demanar-li tornar a plató”.

El que pitjor portava era sentir-se que no servia de res, ja que veia els seus companys treballant a plató com si res mentre ell plorava i estava paralitzat. Ara intenta tornar a la normalitat, el que de ben segur que millora els seus ànims. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa