El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessió íntima de Kiko Hernández: “He pagat per tenir relacions sexuals”
  • CA

El confinament ha passat factura a Kiko Hernández. El col·laborador de ‘Sálvame’ ha estat tancat a casa amb les seves filles des que va començar tota la crisi del coronavirus, molt espantat i preocupat per un possible contagi. És per això que no va aparèixer per plató fins fa un parell de setmanes, quan va decidir tornar a treballar. Des de llavors s’ha mostrat preocupat, tens i una mica decaigut. Divendres passat, de fet, reconeixia que els últims dies havien estat molt durs: “Fa una setmana que estic molt fotut… Però espero que tot surti bé”. 

En el programa d’ahir, va haver-hi un moment en el qual va abandonar el plató sense donar cap mena d’explicació. En tornar, simplement va dir que no era un bon dia per fer broma i va continuar amb el programa com si res. Una actitud estranya, que va deixar parats tots els seus companys.

Ara bé, això no va impedir que s’unís al joc del ‘jo mai’ que estaven fent els companys. Havien de sincerar-se sobre algunes intimitats, el que ell també va fer per sorpresa de tots. De fet, no va tallar-se en fer una confessió summament íntima: “Jo sí que he pagat per mantenir relacions sexuals“. 

Kiko Hernández a ‘Sálvame’ / Telecinco

Marta López, íntima amiga seva i també col·laboradora, va corroborar la seva història: “Va ser a Castelló, fa moltíssims anys. Encara es pagava amb pessetes…”. No van voler donar més detalls, malgrat la insistència de tots els altres col·laboradors. Kiko va voler deixar una cosa clara, per això, i és que no ho tornaria a fer. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa