Kiko Hernández li comunica una mala notícia a Lydia Lozano a ‘Sálvame’ i ella es posa a plorar

Males notícies per a Lydia Lozano. Durant l’emissió del programa ‘Sálvame’, Kiko Hernández agafava a la col·laboradora i la portava al mig del plató per donar-li una mala notícia. “Albano Carrisi ha tornat a parlar de tu”, li anunciava Kiko, i ella reaccionava ràpidament: “Ai no, i ara per quin motiu? Quin malson!”

“És una persona que quan escolto el seu nom hi ha alguna cosa de revolució dins dels meus pensaments, perquè ha estat, sincerament… Imagino que tenia necessitat de merda aquesta dona”, són algunes de les paraules que Albano ha dedicat a la tertuliana de ‘Sálvame’. En aquest moment, Lydia es mostrava molt afectada i sorpresa, i responia: “Jo l’entenc, sempre l’he entès”.

Lydia Lozano i Albano Carrisi | Telecinco

“Sempre que ploro em dieu que no supero aquest tema”, deia, abans de trencar-se i posar-se a plorar desconsoladament. “Es que cada sis mesos és el mateix”, es queixava la tertuliana del programa de les tardes de Telecinco, i afegia: “Ja he pagat suficientment el que vaig fer”. “Et juro que els entenc, i tot el que diuen, però…”, continuava, sense deixar de plorar i amb dificultats per parlar.

Seguidament, els companys li donaven mocadors per netejar-se les llàgrimes de la cara, i el programa havia de fer una publicitat, un fet que li ha permès a Lydia recuperar-se una mica de la plorera i el disgust.

Nou comentari