El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Venjança de Kiko Hernández: revela com són les cases dels companys
  • CA

Kiko Hernández ha començat l’any amb l’exclusiva a una revista. El col·laborador de Sálvame volia presumir de casa nova i ho feia amb un reportatge que mostrava la decoració extravagant que ha escollit. Com era d’esperar, el programa aprofitava per convidar a plató uns experts en decoració que carregaven contra l’estil de Kiko. A més a més, els companys no van tallar-se i van deixar-lo verd pel “mal gust” que havia demostrat. Avui és ell qui respon a tots aquests atacs, amb una venjança en la que revela alguns secrets íntims d’aquests amics que ara el critiquen.

El primer que ha fet? Defensar-se dels interioristes que van analitzar casa seva en directe: “L’única cosa bona que tinc a casa és el dormitori, el que vostè diu que és d’una botiga barata. Doncs tot el contrari, ja que és l’únic moble bo que tinc. Jo prefereixo gastar-me els diners en altres coses i per això no em fa vergonya dir que no tinc mobles caríssims, però aquest precisament sí que ho és. I després critiquen que tingui un hule a la cuina? A mi m’agrada i no el trauré. La meva casa és la que és i no trauré el mantell per les fotos de la revista. Tinc dues nenes petites i l’hule és meravellós per quan berenen el ColaCao”.

No només ha carregat contra els experts, sinó que també ha aprofitat per dir tot el que pensa dels atacs dels seus companys de programa. Gustavo González, per exemple, va dir que no li agradava la casa de Kiko per fora ni per dins: “Que ho diguis tu, Gustavo… Que et poses mitjons horrorosos i camises de dues talles menys, que casa teva fa olor de coliflor, que els mobles són una merda… Mai no he criticat casa teva, però té nassos que tinguis els c… de criticar la meva. Que el dia que vaig entrevistar-te em feia por recolzar-me a la taula per si es trencava!”.

Kiko Hernández s’enfada amb el decorador / Telecinco

Tampoc no ha quedat ben parada Carmen Alcayde, a qui acusava de tenir una casa coneguda arreu per la mala olor que hi fa. Amb Miguel Frigenti ha estat encara més cruel: “Només espero que quan passin 10 anys puguis comprar-te una casa com la meva, que jo he vist fotos de la teva a Instagram i prefereixo no comentar res. Ho veig complicat, per això, ja que només amb 40.000 € al compte no podràs comprar-te’n moltes”. Un Kiko venjatiu que ha deixat clar que pensa defensar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa