El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confessions picants de Kiko Hernández: “Sí, he estat amb homes casats”
  • CA

Kiko Hernández ha estat notícia aquesta setmana, ja que per culpa seva sortia a la llum que Marta López també hauria estat infidel a Alfonso Merlos amb un home casat. Això ha donat peu a què s’investigui sobre la identitat d’aquesta amant, que asseguren que seria algú molt conegut. 

Estaven tractant aquest tema quan Jorge Javier Vázquez aprofitava per interrogar el col·laborador sobre la seva vida íntima. Ha estat algun cop amb algú casat? No s’esperava que Hernández fos tan sincer, però ho ha estat per delícia dels teleespectadors: “Abans o després del confinament?”, deia primer fent broma.

Poc després ho confessava per sorpresa: “, amb diversos. La sort que tinc és que són anònims”. El presentador volia més detalls, però Kiko decidia enviar-li un missatge amb el nom d’alguns… I per la reacció de Jorge, hi ha algun nom conegut: “Això és una fantasia! Si això sortís a la llum… Potser necessitem un temps perquè la història reposi i pugui ser explicada”.

Jorge Javier Vázquez entrevista Kiko Hernández / Telecinco

De ben segur que el programa no deixa aquesta història aquí, sinó que investiga més i fa l’impossible perquè Kiko Hernández doni noms.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa