El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Kiko Hernández pateix un accident: “El cotxe ha quedat destrossat”
  • CA

Kiko Hernández havia desaparegut de sobte de ‘Sálvame’. Molts teleespectadors van començar a pensar que podria estar malalt, fins i tot que es podria haver contagiat de coronavirus. Era estrany que ningú no mencionés la seva absència, però tots els dubtes es responien durant la tarda d’aquest dimecres. El col·laborador reapareixia després d’uns dies de baixa, el que donava ales als seus companys per preguntar-li què li havia passat.

El problema? Que havia patit un accident de cotxe. Un ensurt molt gran que s’accentuava perquè en aquell moment anava acompanyat de les seves filles, de només tres anys: “Vaig tenir un accident de cotxe dissabte passat, però gràcies a Déu no va passar res greu. Això sí, el cotxe va quedar destrossat. No ha passat res greu, però tinc les cervicals bastant perjudicades. La resta prou bé”. 

Kiko estava en un restaurant de menjar ràpid quan va xocar contra un mur: “El cotxe és molt alt i no vaig veure el mur, ni per les càmeres. Em vaig quedar allà… Va fer tant de soroll que el primer que vaig fer va ser girar-me per veure si les nenes estaven bé. Que elles no paraven de dir “una altra vegada, una altra vegada!” perquè a vegades fem bromes”.

Kiko Hernández pateix un accident de cotxe / Telecinco

“M’he quedat sense cotxe perquè era de renting, però ja em donaran un altre. Això sí, quin fàstic d’any de merda. Quines ganes que acabi aquest 2020″, reconeixia. I és que aquesta primera meitat de l’any ha estat carregat de males notícies. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa