El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Katy Perry encapçala la llista dels vestits més estranys i estrafolaris dels Grammy
  • CA

Febrer és el mes estrella de les catifes vermelles. Els Goya, els Óscar, els BAFTA i ara, els Grammy: un munt de cerimònies que venen envoltades d’una expectació internacional immensa i milions de flaixos fotografiant les apostes estilístiques dels convidats. Los Angeles s’ha vestit de gala aquest diumenge durant la 61a edició de l’entrega de premis musicals més importants de la indústria. Alicia Keys ha estat la presentadora d’enguany, que ha estat exquisida en una gala que moltíssims mitjans han analitzat.

 

El que més crida l’atenció sempre, per això, són els vestits que escullen els cantants que hi participen. En aquesta ocasió, qui ha estat la més extravagant? Doncs sembla que Katy Perry, que ha seguit fidel al seu estil més estrafolari i ha lluït un disseny que no ha deixat ningú indiferent. Es tracta d’un immens model de Balmain en rosa, un paraula d’honor amb la faldilla texturitzada amb moltíssim de volum als malucs. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de KATY PERRY (@katyperry) el

 

Les revistes de moda també han parlat de Heidi Klum, que ha volgut cridar l’atenció amb un mini vestit asimètric amb volants XXL de Stéphane Rolland.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Heidi Klum (@heidiklum) el

 

A aquesta cita no podia faltar Lady Gaga. Celine signa l’impressionant vestit que l’ha fet enlluernar la catifa vermella: en gris metal·litzat, amb obertura lateral i un immens volant. El cabell sense recollir, un maquillatge suau i les increïbles sabates la mostraven més elegant que mai… Sembla que ha deixat enrere els looks estranys. 

 

Lady Gaga
Lady Gaga | Europa Press

 

Meghan Trainor? L’extravagant cantant acostuma a deixar tothom sense paraules, el que ha tornat a fer amb una granota de color blanc amb detalls platejats i un escot en ‘V’ molt exagerat de Christian Siriano.

 

Meghan Trainor
Meghan Trainor | Europa Press

 

Ara bé, han estat les cantants menys conegudes les que més mirades han acaparat. Per què? En haver arriscat molt amb uns dissenys totalment estrambòtics. És el cas de Tierra Whack, que ha optat per un abric immens de plomes multicolor i una ombra d’ulls rosa que completava el look.

 

Tierra Whack
Tierra Whack | Europa Press

 

Aquesta edició dels Grammy ha tingut absències destacades, encara que això no li hagi restat protagonisme a les cantants que sí que hi han aparegut. Sigui com sigui, el que està clar és que les marques més prestigioses es fan d’or durant un mes ple de catifes vermelles. 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa