El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Katy Perry preocupa en confessar que va estar a punt de suïcidar-se
  • CA

Katy Perry i Orlando Bloom seran pares en poques setmanes, una relació que va trencar-se el 2017 però que va derivar en una segona oportunitat que ara acaba en maternitat. L’exitosa cantant ha concedit una entrevista molt sincera a una ràdio de Nova York en la qual ha reconegut que el camí fins aquí no ha estat fàcil.

De fet, reconeix que va tocar fons durant la ruptura i que arribar a plantejar-se el suïcidi: “El meu disc va vendre deu vegades menys còpies que el de ‘Prism’. La meva carrera pujava i pujava, però va arribar el canvi. No va ser tan greu vist des de fora, però per mi va ser un terratrèmol. Ho havia donat tot i allò em va partir per la meitat literalment. A més a més havia trencat amb la meva parella, que ara és el futur pare del meu bebè. Estava emocionada per volar alt amb aquest disc però no vaig volar alt, em vaig estavellar”.

Katy Perry i Orlando Bloom / Europa Press

Assegura que la fe la va ajudar a recuperar-se: “L’esperança era més forta. Em va crear un propòsit i una raó per viure, va fer que m’adonés que no sóc descartable. La gratitud és probablement el que em va salvar la vida, perquè m’estava rebolcant en la meva tristesa i probablement hauria saltat. Però ara em sento bé, després de tants anys d’haver lluitat contra els problemes de salut mental que he tingut”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de KATY PERRY (@katyperry) el

De moment se centra en la seva maternitat, que arribarà en poques setmanes i que canviarà tota la seva rutina. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa