El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano treu a la llum una anècdota molt humiliant de Joan Carles
  • CA

Karlos Arguiñano ha estat l’últim convidat a ‘Liarla Pardo’, programa al qual ha acudit per promocionar els nous programes que emetrà a Antena 3. Ha parlat de cuina, però també dels polítics i la polèmica que envolta el rei Joan Carles. Sobre aquest últim ha revelat una anècdota que ha deixat tothom amb la boca oberta, ja que no se sabia res al respecte. El cuiner ha explicat que va coincidir amb ell durant el circuit de Jerez: “Em van dir que saludés al rei emèrit, que havia vingut també. Ens vam donar la mà i em va dir que no havia vingut mai a casa meva i jo li vaig dir que podia venir quan volgués ara que tenia més temps lliure. La sorpresa va arribar quan, des de la graderia, van començar a cantar ‘un elefante se balanceaba…’. Vaig acomiadar-me d’ell de seguida”.

Considera que no té sentit que se’l continuï considerant un monarca campechano després de donar 65 milions d’euros a la seva amant: “És un fenomen. No vegis, campechano, sembla que es movia amb molta desimboltura amb l’assumpte. A mi no em preocupa que hagi robat, sinó que no torni els diners que ha robat”. 

Karlos Arguiñano, convidat a 'Liarla Pardo' La Sexta

Karlos Arguiñano, convidat a ‘Liarla Pardo’ / La Sexta

I sobre la gestió política del coronavirus, què opina? El cuiner ho té clar: “Els polítics són els més grans. Ells sempre cobren i són llestos de collons, perquè continuen cobrant quan es retiren. Ho tenen tot molt ben organitzat… Hi ha alguns polítics molt ximples, que no entenc com han arribat on són. Hi ha d’altres que no han treballat mai, que no tenen estudis, que fa coses estranyes… I no marxen ni tan sols quan s’equivoquen! El més greu és que cap d’ells mai no torna el que ha robat i ningú no diu res. Hauríem d’estar reclamant aquests diners tota l’estona. A això li diuen democràcia?”.

“Són ximples. Si no s’uneixen davant la crisi del coronavirus, quan ho faran? Estan per dirigir un país però com ho han de fer d’aquesta manera? Ja veus quines traïcions es fan tota l’estona… És un tema que m’entristeix, perquè em fa la sensació que estan molt poc preparats. Sempre la culpa és del rival”. Una entrevista completa del xef, que no té vergonya en criticar-los a tots. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa