El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els negocis de Karlos Arguiñano, milionaris i molt fructífers
  • CA

Karlos Arguiñano ha aconseguit una fortuna gràcies a la seva carrera culinària. El seu programa a Antena 3 mai no havia fet tanta audiència com ara, el que se suma als bons resultats dels seus negocis. El Español ha tingut accés als comptes de l’últim exercici de les seves empreses, les que demostren que les coses li van d’allò més bé.

El basc administra dues societats familiars que li estarien omplint les butxaques. L’hotel restaurant que té a Guipúscoa hauria aconseguit uns ingressos de 4,2 milions d’euros l’any passat, amb uns beneficis de 210.000 € que se sumen als dos milions i mig que tindrien en reserva. Uns comptes saludables, sense cap deute. També haurien fet inversions fructíferes que els hauria ajudat a disposar de gairebé 800.000 € en efectiu. 

Però això no és tot, ja que el cuiner i la seva dona administren a mitges una societat immobiliària que els hauria generat 243.000 € de beneficis. L’efectiu de l’empresa el 2019 pujava a 1,6 milions d’euros, un dineral que demostra com de profitosa que és. 

Karlos Arguiñano Antena 3

Antena 3

 

En total, uns comptes que tranquil·litzen Karlos Arguiñano i la seva família, que a més a més sumen molts més diners de la televisió, dels llibres de receptes, dels vins i de la publicitat. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Fat Boy a octubre 29, 2020 | 21:24
    Fat Boy octubre 29, 2020 | 21:24
    Doncs me n'alegro per ell. Per una vegada hi ha un que es fa ric sense padrins i sense ser un gangster.
  2. Icona del comentari de: Ich verstehe nur Bahnhof a octubre 30, 2020 | 02:14
    Ich verstehe nur Bahnhof octubre 30, 2020 | 02:14
    Algú que entengui de llengües rares: què vol dir aquest missatge estrany que apareix quan tractes d'entrar a la secció Catalunya m'agrada "Su privacidad es importante para nosotros Nosotros y nuestros socios almacenamos o accedemos a información en un dispositivo, tales como cookies, y procesamos datos personales, tales co...etc" ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa