El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano s’emociona en parlar de la mort de dos dels seus fills
  • CA

Pablo Motos ha acomiadat la temporada de ‘El Hormiguero’ amb una entrevista a Karlos Arguiñano. Abans de finalitzar el programa ha volgut enviar un missatge positiu als teleespectadors, als quals ha animat a omplir-se d’esperança: “Explica com et sents i escolta les teves persones més pròximes. Això és medicina. Intenteu ser medicina de totes aquelles persones que teniu al voltant”.

El cuiner ha mostrat el seu costat més íntim en una entrevista en la qual ha explicat com ha viscut el confinament: “El més dur ha estat estar allunyat de la meva família. Som un munt i ens encanta reunir-nos i gaudir d’un bon dinar tots junts. Per això aquests mesos han estat tan durs…”.

Una situació difícil que ha tret a la llum la seva vena més sentimental. De fet, va haver-hi un moment en el qual va parlar amb Pablo Motos sobre un dels moments més durs de la seva vida, quan van morir dos fills seus: “Van néixer morts… Jo animava la meva dona dient-li que no es preocupés perquè tenia un marit molt bo que intentaria deixar-la embarassada totes les vegades que fessin falta. Va ser un episodi molt trist, però ens vam saber sobreposar. Després vam tenir sis fills, així que… A més a més tenim una nena adoptada, així que ja són set. El pitjor de tants fills i nets és aprendre’m el nom de tots i no equivocar-me en anomenar-los”.

Karlos Arguiñano a 'El Hormiguero' Antena 3

Karlos Arguiñano a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Una pandèmia que l’ha fet reflexionar: “Abans del confinament érem feliços i no ho sabíem. A poc a poc haurem de posar-nos en marxa, perquè el que ve és igual o pitjor que la pandèmia en si”. A què s’ha dedicat aquests mesos a casa? “He aprofitat per fer vídeos. He estat amb els meus galls d’indi, les gallines, conills… He caminat molt, de fet he fet entre 12 i 14 km cada dia”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa