El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arguiñano critica la televisió: “Esgota que parlin del virus tot el dia”

Karlos Arguiñano ha sorprès amb una dura crítica durant la crisi del coronavirus. El cuiner segueix gravant el programa de manera habitual, un escenari que ha aprofitat per donar consells als seus teleespectadors. Entre ells, uns comentaris que ataquen directament la gestió de la crisi que estan fent els programes de televisió.

“No hem d’estar tot el dia veient les notícies. Estan tot el dia les ràdios, televisions i la premsa escrita donant notícies sobre el tema. Les notícies t’acaben esgotant. Que sapigueu tots que a les televisions hi ha multitud de programes a més a més de la informació”. 

Considera que la majoria de les cadenes s’està aprofitant de la situació per informar al respecte a totes hores, el que creu que acaba preocupant en excés la gent: “Hi ha televisions que es passen amb la informació i estan tot el dia, però que sapigueu que hi ha televisions i programes de televisió i documentals que t’entretenen un munt”.

Karlos Arguiñano, en el programa   Antena 3

Karlos Arguiñano, en el programa / Antena 3

“Us recomano veure un parell de cops al dia la informació de la tele, amb això és més que suficient perquè tot és repetitiu i t’acaben omplint el cap. També podeu jugar al parxís o a l’oca“, uns consells que no han passat desapercebuts a la xarxa, ja que alguns han criticat que no estigui d’acord amb què la televisió informi a totes hores. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa