El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano carrega contra els polítics amb un discurs fulminant
  • CA

Karlos Arguiñano mai no ha tingut pèls a la llengua. El cuiner basc no té miraments i així ho va demostrar durant la presentació del seu últim llibre, la que va aprofitar per deixar caure que els dirigents del PP són “una colla de manguis”. Sembla que amb això no va quedar-se a gust, ja que ara ha tornat a carregar durament contra els polítics.

 

Ho ha fet en el seu programa de cuina d’Antena 3, en el qual ha pronunciat un contundent al·legat en contra de la situació política que viu Espanya. Per què no tenir una conversa filosòfica mentre es talla una ceba? En aquesta ocasió, Arguiñano ha començat tirant floretes: “Espanya s’ha convertit en el país més saludable del món i n’estic orgullós. Per què? Per la manera de menjar, de viure, de les platges que tenim… estic molt orgullós. Ja podem estar-ho tots”.

 

 

Ara bé, ràpidament ha canviat el to del discurs i s’ha centrat en la situació política que travessem: “Et poses a veure els informatius, escoltes els polítics i sembla que estiguem en fallida tota l’estona. Però resulta que som el país més saludable, el número u. Els sents parlar a aquests de la corbateta i quina liada en la qual ens estan ficant. No estan les persones adequades. Els altres ho estem fent tot bé, o gairebé tot. O, almenys, ho estem intentant”.

 

Què opina de les eleccions anticipades que ha convocat Sánchez? De moment sembla que segueix sense agradar-li com estan actuant els dirigents: “Ha començat la campanya electoral i parlen d’una manera molt lletja. Les demanaria una mica de mesura. Que diguem algunes coses els que estem a la cuina, doncs encara; però els que dirigeixen el país? Per favor…”. 

 

Karlos Arguiñano
Fes-hi clic per veure el vídeo | Antena 3

 

També ha entrat a valorar com veu la sanitat pública, la que considera que encara se salva: “Encara que en alguns llocs potser sigui fluixa, en línies generals està molt bé. En altres llocs hi ha molt bona, però pagant. Una de les grans històries que tenim és la sanitat pública”. 

 

El xef segueix deixant clara la seva postura sense vergonya, el que sembla apassionar-lo. Quina serà la següent crítica?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa