El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano humilia Alma Vegana: “Fem pollastres ‘in vitro’?”
  • CA

Cristina Pardo ha tingut Karlos Arguiñano com a convidat a ‘Liarla Pardo’, un espai que el cuiner ha aprofitat per parlar sobre la tendència vegana. S’ha parlat molt, precisament,  del col·lectiu ‘Almas Veganas’, des que publiquessin un vídeo demanant que se separessin galls i gallines en les granges “perquè els galls no les violin“.

El col·lectiu vegà resa que tots els consumidors d’ous són “còmplices de l’opressió de les gallines, que viuen en camps de concentració”. I és que consideren que els ous són de les gallines i que menjar-se’ls és “robar-se’ls i finançar l’esclavitud animal”. 

El cuiner ha reconegut que la crisi mediambiental és preocupant, per la qual cosa hem de fer alguna cosa: “Sí, no hauríem d’abusar de la carn”. Ara bé, d’aquí a fer cas de totes les exigències animalistes, hi ha un bon tros.

Karlos Arguiñano La Sexta (1)

Karlos Arguiñano a ‘Liarla Pardo’ / La Sexta 

De fet, quan la presentadora li ha preguntat sobre el clam d’aquest grup ha dit que li “entra el riure“: “Fer aquests comentaris… no tenen ni idea. Aquests són vegans, molt vegans. El que no saben és que perquè hi hagi ous i perquè els ous es fecundin, les gallines han d’estar amb un gall. No faràs ara pollastres in vitro“.

“Encara que sigui pecat, no deixaré de menjar ous de les meves gallines que viuen feliçment acompanyades de galls. No pot aparèixer un vegà dient com han de muntar els galls a les gallines”, diu contundent. “El que passa és que es veuen persones que t’adones que els seus pares no van fer l’amor amb ganes“. 

Karlos Arguiñano Liarla Pardo (1)

La Sexta

Una resposta que ha generat moltíssims comentaris a la xarxa, encara que no és l’única dura que ha rebut aquest grup animalista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa