El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano, forçat a demanar perdó després d’un acudit sobre violacions
  • CA

Karlos Arguiñano ha acaparat un munt de crítiques aquesta setmana arran d’una intervenció a ‘El Hormiguero’. Què va passar? Com és habitual, el cuiner entrava en directe per fer un parell de preguntes als convidats. Té per costum acomiadar-se amb un acudit dolent dels seus, una broma que en aquesta ocasió no va fer gens de gràcia. 

El problema va ser que va centrar l’acudit en una violació, una broma de mal gust i molt inadequada, tenint en compte que la va pronunciar precisament el dia contra la violència vers la dona. 

“Una amiga li diu a una altra: “Em va violar un gallec”. I l’amiga li respon: “I com ho saps?”. “Perquè el vaig haver d’ajudar”, deia Arguiñano. Unes paraules que van comportar-li crítiques ferotges. El seu nom es va convertir en tendència ràpidament a Twitter, tot sota un clima de tensió i un munt d’insults.

Karlos Arguiñano a 'El Hormiguero' Antena 3

Karlos Arguiñano a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Davant de l’allau de crítiques que s’ha creat, l’Arguiñano s’ha vist forçat a demanar perdó. Ho ha fet durant el seu programa de cuina d’Antena 3, espai que ha aprofitat per demanar disculpes: “Abans de començar vull demanar perdó. Ahir vaig entrar a ‘El Hormiguero’ en directe, per telèfon. Estaven Ricardo Darín i el seu fill i vaig explicar un acudit que mai no hauria d’haver explicat. Vull demanar perdó a tothom. Estic passant un mal dia. Em vaig equivocar. Van ser 15 segons que m’han destrossat. Però vaja, la vida continua i he de seguir. Perdó de debò”. 

Karlos Arguiñano Antena 3 (1)

Antena 3

Unes disculpes que alguns seguidors han acceptat però que d’altres consideren insuficients. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa