El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Arguiñano, criticat en fer un acudit molt inapropiat sobre violacions

RicardoChino Darín han estat els convidats de l’últim programa d’El Hormiguero. Ara bé, el protagonista de l’entrevista ha estat Karlos Arguiñano, que entrava per telèfon per portar a terme la seva secció. El problema? Que ha explicat un acudit que no ha fet gens de gràcia als teleespectadors.

Aquest dilluns se celebrava el dia internacional contra la violència vers les dones, el que ha empitjorat encara més la situació. Per què? En fer broma sobre les violacions, el que ja és denunciable, però encara més en un dia  com aquest.

Karlos Arguiñano a 'El Hormiguero'   Antena 3

Karlos Arguiñano a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

El cuiner té per costum acomiadar-se amb un acudit dolent dels que li agraden, el que ha tornat a fer. Però el que ha escollit per aquesta ocasió ha estat molt inapropiat

“Una amiga li diu a una altra: “Em va violar un gallec”. I l’amiga li respon: “I com ho saps?”. “Perquè el vaig haver d’ajudar””. Un ‘acudit’ sobre violacions inapropiat i sense cap mena de gràcia que ha enfadat molt l’audiència, que ha omplert Twitter de crítiques ferotges: “Que algú em digui que Arguiñano no ha explicat l’acudit que m’ha semblat sentir en un dia com avui”, “Més baix no pot caure” o “Ni p… gràcia, què inapropiat“. 

Karlos Arguiñano a 'El Hormiguero' :: Antena 3

 Antena 3

Una nova polèmica que envolta el xef, que clarament no ha pensat en el rerefons de l’acudit que ha volgut explicar en directe en el pitjor dia possible per fer-ho. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa