El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Karlos Arguiñano aclareix l’estat de salut de la seva dona

Fa unes setmanes Karlos Arguiñano va explicar com havia viscut ell i la seva família la pandèmia del coronavirus. El popular xef va explicar que la seva dona, María Luisa, procurava no relacionar-se amb ningú ni pràcticament surt de casa, per por a la covid-19, i que tenia veritable pànic a contagiar-se i per això extremava les precaucions com si avui dia encara hi hagués estat d’alarma.

Segons ell, per a tots dos estava sent molt complicat, tot i que ell intentava tornar a la normalitat a poc a poc: “Se’ns està fent molt llarg, aquesta història està sent dura de veritat. Luisi, la meva dona, no surt de casa per la pena. Em diu ‘tu surts molt”. Però ara, en una entrevista al diari ‘ABC’, Arguiñano ha parlat sobre com es troba la seva dona actualment, i ha assegurat que aquestes declaracions seves van ser tergiversades i que van generar notícies falses.

Karlos Arguiñano Instagram

En l’entrevista, el cuiner basc demana al diari aclarir que la seva dona, Luisi, “es troba en perfecte estat de salut després de l’aparició de notícies que defineix com a falses a la premsa”. Arguiñano acaba de publicar el llibre ‘La cocina de tu vida’ i és per aquest motiu que ha donat l’entevista al diari espanyol, on parla, entre d’altres de per quin motiu va decidir fer-se cuiner.

La meva mare era invàlida i jo era el més gran. Em va tocar ajudar a la cuina. Amb set o vuit anys jo venia de l’escola i em posava a netejar els porros, a passar una salsa de tomàquet, a pelar patates, a preparar la taula… Els meus primers passos en una cuina van ser en un ‘txoco’ amb els amics de la ‘quadrilla’. Amb tretze o catorze anys ja començàvem a fer els nostres propis menjars. Algunes vegades menjàvem bé i altres… de puta pena”, ha recordat el televisiu cuiner.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a novembre 24, 2021 | 20:59
    M'importa una merda novembre 24, 2021 | 20:59
    Cada dia fot més fàstic aquest digital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa