Estrella de la cançó dels anys 70, arruïnada en l’actualitat: “M’han tallat la llum més d’un cop”

Karina va ser una de les veus més conegudes a Espanya en els anys 60 i 70. Representant a Eurovisió el 1971 amb la mítica En un mundo nuevo, va acumular un èxit rere un altre fins al seu trasllat a Mèxic. La seva vida ha canviat moltíssim des de llavors, amb dalts i baixos que ha reconegut en una entrevista molt sincera a Sábado Deluxe.

L’estrella ha reconegut en la seva reaparició a televisió que necessita feina. De fet, ha arribat a demanar un lloc com a col·laboradora del programa. Desesperada als 74 anys, ha explicat que ha patit problemes econòmics molt greus després de tocar el cel gràcies a la música.

Els diners no duren. Vaig tenir dos pisos a Marbella i a Madrid, però ara visc de lloguer i sobrevisc gràcies a la pensió. M’he sentit oblidada en la meva professió… He estat molts anys sense que no em truqués ningú o només per coses petitones”, reconeixia visiblement emocionada.

Està jubilada, però necessita diners i vol seguir treballant: “A televisió, com a actriu en una minisèrie, escriptora d’un llibre… Qualsevol cosa per complementar la meva pensió”.

“He passat problemes econòmics molt greus… No vull plorar, però m’han tallat la llum més d’un cop per impagament. Crec que això li haurà passat a altres persones, però va ser molt dur. Devia dos rebuts, però necessitava cobrar alguna cosa per poder pagar-los”.

Karina confessa els seus problemes econòmics al Deluxe / Telecinco

Una carrera que l’ha fet famosa, però que no l’ha ajudat a omplir prou la butxaca: “La meva professió m’ha donat més penes que alegries, però va ser molt gran”. Actualment se centra en crear contingut divertit per al seu Instagram, el que espera que serveixi d’aparador per aconseguir feina i poder sortir d’aquest pou.

Nou comentari