Julio Iglesias Jr. denuncia el seu presumpte germanastre: "Em va robar per tenir el meu ADN"

Julio Iglesias, contra les cordes. El mític cantant és en boca de tots des que sortís a la llum el nom de Javier Santos, un valencià de 40 anys que clama ser fill seu. L'any passat va presentar una demanda de paternitat amb una prova d'ADN que demostraria el seu lligam. El tribunal ho ha admès a tràmit, el que complica les coses... I és que el test determinaria que hi ha un 99,9% de parentiu entre ambdós.

 

 

La mare del jove és una ballarina que va passejar-se pels platós durant l'època dels 90 ensenyant que el seu fill s'assemblava molt a Iglesias. També va presentar una demanda, però mai no es va demostrar que Iglesias la deixés embarassada mentre estava casat amb Isabel Preysler. Ara bé, això ara podria canviar

 

 
Portada revista 'Semana' amb la foto del presumpte fill il·legítim de Julio Iglesias
 | 'Semana'

 

 

Julio José Iglesias ha concedit una entrevista a 'Look' en la qual han volgut saber la seva opinió al respecte. Què opina el fill del cantant sobre el seu presumpte germà? "No tinc res en contra del noi, però em fa pena el que està passant. No he parlat amb ell ni amb el meu pare sobre el tema. No sé com va el tema ni sé què s'ha de fer. En cas que em demanessin testificar, ho parlaria amb el meu pare. El meu pare és el meu pare, ell és qui m'ha de dir què he de fer".

 

 

 

 

El que més ha sorprès és que confessés que la prova d'ADN l'ha pogut fer gràcies a una mostra seva: "Em van robar un termos amb aigua. A mi m'agrada fer esports aquàtics, vaig fer tres hores de surf de vela i quan vaig acabar tenia una set que em moria... però el termos no hi era. Sé que no me'l vaig deixar a casa, mai no me l'oblidava. Era un termos groc. Temps després em vaig assabentar per la premsa que m'havien robat el termos". 

 

 
Javier Santos durant la presentació de la demanda de paternitat
Javier Santos durant la presentació de la demanda de paternitat | Europa Press

 

 

La història sembla de pel·lícula, ja que també s'ha dit que Santos va robar la brossa d'Enrique Iglesias per aconseguir mostres d'ADN del seu altre germanastre. Com sentenciarà la justícia? Acabarà demostrant-se que el noi és fill de Julio Iglesias?

 

 

 

 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?