El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julio Iglesias demanda Makoke per explicar que van tenir una relació
  • CA

Fa un mes que no es parla d’una altra cosa: Makoke hauria tingut una relació amb Julio Iglesias. És conegut per tothom que la llista d’amants del cantant és encara més llarga que la del rei emèrit, però que s’hi afegís l’exparella de Kiko Matamoros va ser tota una bomba. “Vaig tenir una història d’amor amb ell durant un any, quan jo tenia 19 anys, però mai no he volgut parlar d’això. En aquella època jo no treballava a televisió. Jo era molt jove i ell tenia 26 anys més. No em sentia orgullosa d’això, encara que va ser una història molt bonica”.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Makoke (@makoke_) el

 

Doncs bé, sembla que al cantant no li ha agradat que Makoke ho hagi tret a la llum. Així ho ha assegurat Gema López a ‘Sálvame’, quan ha volgut advertir-la: “Públicament has de desmentir que no has mantingut cap relació amb ell. Pots rebre un burofax del cantant. No et demana que rectifiquis una trobada sexual, sinó una relació”.

 

Fes-hi clic per veure el vídeo   | Telecinco
 

Davant d’això, la model ha volgut defensar-se: “A ningú no li agrada que es digui públicament que has estat infidel, però jo he confirmat una part de la meva vida. Però no vull parlar del tema. No n’he parlat, simplement no ho he negat. No ho vaig explicar perquè no em sentia orgullosa d’estar amb una persona 26 anys més gran que jo. Mai no vaig cobrar diners per guardar silenci”.

 

Més prudent que mai, no va voler entrar en detalls per evitar-se la demanda, encara que ha afirmat que no cedirà: “No en parlaré més tenint en compte que em demandarà. Però és la meva veritat i punt. La meva veritat és la meva veritat. No negaré la història ni faré un pas enrere”. 

 

 

Com acabarà aquesta història? La demandarà? Canviarà Makoke la seva versió un cop hagi d’anar a judici?

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa