El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julián Muñoz, com un energumen davant les càmeres: insults gravíssims i amenaces al reporter
  • CA

Ara que Isabel Pantoja és protagonista de l’actualitat de la premsa rosa, els reporters busquen les reaccions de gent propera a ella. Entre ells destaca l’exalcalde de Marbella Julián Muñoz, de qui va ser parella des del 2003 fins al 2009. Europa Press l’ha trobat a la sortida d’una fruiteria, moment que han aprofitat per preguntar-li sobre el tema. El que no s’esperava era que es comportés com un energumen i comencés a insultar sense fre.

“Tu què collons vols, sonat? Fora, que em toques els ous. Ximple. Ves i ven això, digues que t’he dit que em toquis els ous. Si em segueixes, t’estampo contra la paret“, acabava amenaçant, fins i tot.

No content amb aquesta actitud grollera i maleducada, continuava davant de càmera: “Em voleu criticar i posar a parir? Toca’m els ous i digues que tinc mal caràcter i que sóc mala persona. Ala, a pastar fang. Segueix gravant, segueix. Fa 20 anys que em doneu per cul. No tinc ni p… idea del tema, d’acord?”.

Isabel Pantoja i Julián Muñoz, enfadats amb la premsa / Europa Press
Isabel Pantoja i Julián Muñoz, enfadats amb la premsa / Europa Press

Una agressivitat i unes faltes de respecte gravades per l’agència de comunicació, que no ha dubtat en publicar el vídeo en la seva pàgina web. La pitjor cara de l’exalcalde, que deixa més que clar que no parlarà del tema.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa