Julián Muñoz reapareix per criticar Isabel Pantoja: “És més diva que mare”

L'exalcalde de Marbella treu a la llum que ell també va veure l'habitació plena dels objectes personals de Paquirri

Isabel Pantoja té molts fronts oberts. Des que el seu fill la denunciés públicament per haver-se quedat amb una part de l’herència de Paquirri que no li corresponia, que tota la família Rivera s’ha posicionat en la seva contra. Kiko i els seus germanastres li han dit de tot, des que és “mala mare” fins que “no té cor”. L’últim a ficar més llenya al foc ha estat un personatge inesperat, la seva exparella Julián Muñoz. L’exalcalde de Marbella, amb qui va sortir durant tres anys, ha reaparegut a televisió després de molt de temps per opinar sobre la guerra familiar que viu la cantant.

Ho ha fet en un programa especial de Telemadrid, en el qual ha entrat en directe per telèfon. S’ha posicionat a favor de Kiko Rivera, el que ha sobtat perquè es pensava en un primer moment que defensaria qui havia estat la seva xicota.

“Jo vaig veure els objectes personals de Paquirri a Cantora. Kiko té raó, existeix una habitació plena de les seves coses. Vaig entrar-hi un cop i vaig veure tot el que duia a sobre el dia que va morir guardat en un armari. Mai no vaig tornar a entrar”, reconeix.

 

 

Una autèntica bomba amb la qual no s’ha quedat content: “Isabel no és mala mare, crec jo, es preocupa perquè els seus fills tinguin de tot. Ara bé, sí que és cert que és massa artista… Massa indiferent. Exercia més de diva que de mare, és més diva que mare”. 

Pocs testimonis queden per pronunciar-se al respecte, i curiosament cap es posiciona a favor de la cantant. Amb la imatge pública més perjudicada que mai, ella de moment opta per refugiar-se en el silenci. 

Nou comentari